ΟΛΙΚΗ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ - ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΑΧΘΟΥ

 

Σάββατο 16/3/2024

1η  Μέρα

Συνάντηση στη βάση της Vianatura στις 9:30 για παραλαβή εξοπλισμού.

Μεταφορά στην αφετηρία της σημερινής κατάβασης στη Γέφυρα Κράψης.

Στον «Άνω Άραχθο», στο πρώτο πλεύσιμο κομμάτι του Αράχθου, θα κωπηλατήσουμε σε περάσματα 3ου βαθμο…


Τον Άυγουστο του 1998, η Via Natura http://www.vianatura.gr/ πραγματοποίησε την πρώτη νυχτερινή κατάβαση που έγινε ποτέ στον Άραχθο ποταμό (φαράγγι Αράχθου).

Η πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία και η απήχησή της στους φίλους που μας ακολούθησαν καθιερώθηκε κι έγινε θεσμός..

Έτσι, κάθε χρόνο οργανώνουμε την νυ…

Αγαπητοί γονείς,

Η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για περισσότερη επαφή με τη φύση, μας οδήγησε στην απόφαση να συνεργαστούμε με εξειδικευμένους, έμπειρους παιδαγωγούς και μαζί να διαμορφώσουμε για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσηςγια παιδία ηλικιών 8 ως 14 ετών.

Σε ένα φυσικό τοπίο, στο…


Στο τέλος του έτους, λίγο πριν από τη χειμερινή σαιζόν, όταν στη Βόρεια Ελλάδα τα φύλλα εξακολουθούν να λαμποκοπούν σε όλες τις αποχρώσεις του κίτρινου και του κόκκινου, πραγματοποιείται το ετήσιο Φεστιβάλ Καγιάκ Πίνδος. Ενώ σε άλλα μέρη είναι ήδη κρύο και σκοτεινό, εδώ ο ήλιος εξακολουθεί να ζεστα…


Τον Άυγουστο του 1998 η Via Natura http://www.vianatura.gr πραγματοποίησε την πρώτη νυχτερινή κατάβαση που έγινε ποτέ στον Άραχθο (φαράγγι Αράχθου).
Έγινε θεσμός και έτσι κάθε χρόνο οργανώνουμε την νυχτερινή κατάβαση με την πανσέληνο του Ιουλίου & του Αυγούστου στο φαράγγι του Αράχθου..

Φέτος η νυχτε…


Σελίδα 1 από 2. Συνολικα 10 άρθρα

Η εταιρεία via Natura οργανώνει και υλοποιεί διάφορες αθλητικές υπαίθριες δραστηριότητες, σε προσεκτικά επιλεγμένες τοποθεσίες στην περιοχή Τζουμέρκα, Ζαγόρι. Είτε ενδιαφέρεστε απλώς να απολαύσετε μια υπαίθρια διασκέδαση ή ακόμα και να μάθετε για την τοπική ιστορία, τη φύση, τη μυθολογία και τον πολιτισμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να δοκιμάσετε την εμπειρία Via Natura!

Ωράριο επικοινωνίας

 • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08:00 - 23:00

Ωράριο δραστηριοτήτων

 • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 08:00 - 17:00
 • ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 08:00 - 20:00

Στοιχεία επικοινωνίας

 • Γέφυρα Πλάκας
  ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ 44013

 • (+30) 6972223574

 • infovianatura.gr

 • Γέφυρα Κλειδωνιάς
  ΖΑΓΟΡΙ

 • (+30) 6972844825

 • infovianatura.gr